ГоловнаПолітика

Гончарук вирішив залишитися в політиці

"Тільки-но будуть якісь деталі, чітке розуміння, ми про це скажемо".

Гончарук вирішив залишитися в політиці
Фото: Макс Требухов

Колишній прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про плани залишитися в публічній політиці.

"Я перш за все громадянин України. Я продовжую активно цікавитися тим, що відбувається в публічній політиці. Я точно залишаюся в публічній політиці. Але як людина завжди намагаюся утриматися від якоїсь огульної критики, не переходити на особистості", - сказав він в інтерв'ю "Радіо Свобода".

При цьому Гончарук повідомив, що наразі рано говорити про те, чи братиме він участь у формуванні якоїсь нової політичної сили.

"У мене немає якогось списку, який я зараз вам готовий пред'явити і сказати: дивіться! Десятки людей, які працювали з нами в уряді - всі ми залишаємося командою в широкому сенсі слова. Я щодня спілкуюся з багатьма колегами з багатьох сфер. Думаю, що ми з цим середовищем точно залишимося, в тому числі на політичній карті... Тільки-но в нас будуть якісь деталі, чітке розуміння, ми про це скажемо", - розповів колишній прем'єр-міністр.

Нагадаємо, Гончарука звільнили з посади прем'єр-міністра на початку березня. До приходу в політику він очолював неурядову організацію "Офіс ефективного регулювання" (BRDO).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram