ГоловнаПолітика

Комунікаційний офіс Кабміну очолила ексменеджерка "1+1 медіа" Павелецька

До приходу в "1+1 медіа" вона відповідала за корпоративні комунікації активів, що входять до служби продажів компанії "Метінвест".

Комунікаційний офіс Кабміну очолила ексменеджерка "1+1 медіа" Павелецька
Светлана Павелецкая
Фото: detector.media

Колишня директорка з маркетингових комунікацій і членкиня правління групи "1+1 медіа" Світлана Павелецька очолила Комунікаційний офіс Кабінету міністрів.

Про це Павелецька заявила в коментарі Детектор медіа.

"Після роботи в медіа це гідний виклик і високий рівень необхідного стресу. Для мене велика удача й відповідальність бути частиною команди, яка працює заради позитивних змін у країні. Як ми говорили на "плюсах": нашу роботу бачать усі", - сказала Павелецька.

Світлана Павелецька працювала в "1+1 медіа" з 2011 по 2020 рік. З грудня 2011 року вона була головою піар-департаменту "1+1 медіа". Із серпня 2018 року очолювала департамент маркетингових комунікацій "1+1", який об'єднав функції PR і маркетингу групи. У серпні 2019 року Павелецька стала членом правління "1+1 медіа" - нового органу управління холдингом. 17 січня 2020 року вона покинула медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу й корпоративних комунікацій.

До приходу в "1+1 медіа" Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, що входять до служби продажів компанії "Метінвест". А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill & Knowlton.

2016 року Світлана Павелецька разом з гендиректором "1+1 медіа" Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАН Артемом Ковальовим стала співзасновником книжкового видавництва "Книголав", яке працює досі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram