ГоловнаПолітика

Южаніна: Зеленський ліквідує спрощену систему оподаткування

"Президент" навіть не намагався прислухатися до експертів, які розібралися в усіх підводних каменях законопроєктів про РРО та кешбек.

Южаніна: Зеленський ліквідує спрощену систему оподаткування
Фото: Lb.ua

Підписання закону, що зобов'язує підприємців (ФОПи) використовувати касові апарати і вести складський облік, призведе до знищення спрощеної системи оподаткування. Таку думку висловила депутат від партії "Європейська солідарність" Ніна Южаніна.

"Чесно кажучи, до останнього була впевнена, що в знищенні ФОПів зацікавлені лише декілька народних депутатів, які замість мізків озброїлися гаслом «податки повинні платити всі». Але з сьогоднішнього пресмарафону виходить, що і президент не зрозумів, що означає зобов'язати кожного підприємця (крім платників єдиного податку першої групи) застосовувати касові апарати, до того ж ще вести складський облік", - написала Южаніна у фейсбуці.

"Він навіть не поцікавився, проти чого виступають підприємці, які вже неодноразово проявляли свою позицію біля Офісу президента. А заяложена фраза «коли компанії не захотіли платити нормально податки, вийти з тіні, вони придумали, що будуть оформляти всі на ФОПи" свідчить лише про одне: президент навіть не намагався прислухатися до експертів, які розібралися в усіх підводних каменях законопроєктів про РРО та кешбек і прагнули донести свою думку до влади.

Підкреслюю: підписанням цих законів пан Зеленський ліквідує спрощену систему оподаткування як такої!" - зазначила Южаніна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram