ГоловнаПолітика

Окружний адмінсуд Києва витребував у міграційної служби документи про громадянство Супрун

Суд також зажадав всі протоколи засідань за участю в.о. міністра.

Окружний адмінсуд Києва витребував у міграційної служби документи про громадянство Супрун
Фото: Радіо Свобода

Окружний адміністративний суд Києва витребував у Державної міграційної служби документи, що підтверджують припинення громадянства Сполучених Штатів Америки в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Відповідне повідомлення опублікувала прес-служба суду.

"Суд зобов'язав Державну міграційну службу України надати належним чином завірену копію документа, що підтверджує припинення Супрун громадянства США, виданого уповноваженим органом США", - йдеться в документі.

Суд також зажадав від Секретаріату Кабінету Міністрів копії протоколів засідань уряду, в яких міністр брала участь з моменту призначення її на цю посаду і до 5 серпня включно.

Зазначається, що справа проходить за позовом депутата Верховної Ради від фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Нагадаємо, 13 лютого Кабінет міністрів дозволив Супрун підписувати документи щодо розподілу ліків і вакцин, а також виконувати низку інших обов'язків міністра, хоча вона не може виконувати повноваження міністра як члена уряду.

5 лютого Окружний адміністративний суд м. Києва за позовом народного депутата Радикальної партії Ігоря Мосійчука заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram