ГоловнаПолітика

Журналісти знайшли у Поплавського незадекларований особняк і Mercedes

Будинок і машину "здав" інстаграм депутата.

Журналісти знайшли у Поплавського незадекларований особняк і Mercedes
Фото: Макс Требухов

Народний депутат Михайло Поплавський користується автомобілями Mercedes-Benz і будинком площею понад 1000 кв. м, які не вказані в його декларації про доходи.

Про це повідомляє Bihus.info.

У декларації Поплавського вказана 76-метрова квартира на київських Позняках. Але одночасно на офіційній Instagram-сторінці Поплавського можна побачити безліч фотографій з розкішного заміського будинку з селища Бортничі під Києвом. Площа цього особняка - 1067,6 кв. м, там є сауна і власне водоймище.

Фото: bihus.info

Площа землі під ним - близько півгектара. Одна з цих земельних ділянок знаходиться в оренді у проректора Київського національного університету культури і мистецтв Наталії Гайсинюк. Решта ділянок і сам будинок записані на її 71-річного батька Анатолія Капелюшного. Однак місцеві жителі підтверджують, що фактичним власником цього майна є Поплавський.

Журналісти зафіксували, як вранці з цього будинку виїжджає Mercedes-Benz S500 Long 4Matic вартістю близько $100 тисяч. Його супроводжує ще один Mercedes-Benz GLS 350.

Одним з цих мерседесів постійно користується Поплавський. На ньому він приїжджає в університет у комплементарному фільмі 2016 року. Також фотографіями цієї машини рясніє Instagram-сторінка депутата. У декларації її немає.

Фото: bihus.info

Фото: bihus.info

Обидві машини записані на приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури", бенефіціарами якого через ТОВ "Укрконцерт" раніше був сам Поплавський і його син Олександр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram