ГоловнаПолітика

Тимошенко: доступні кредити забезпечать розквіт підприємництва

На думку нардепа, політики і чиновники, які повинні займатися проблемами бізнесу, роблять це суто формально.

Тимошенко: доступні кредити забезпечать розквіт підприємництва
Фото: Александр Прокопенко

Забезпечити розвиток, навіть розквіт, вітчизняного підприємництва можна шляхом надання кредитів за ставками, прийнятим в цивілізованому світі. Таку думку висловила лідер "Батьківщини", народний депутат Юлія Тимошенко на своїй сторінці в Facebook, коментуючи одну з пропозицій Нового економічного курсу.

«Був такий ще радянський «колгоспний» анекдот: Для того, щоб корова менше їла і давала більше молока, її треба більше доїти і менше годувати ... Ось саме так держава ставиться і до українського бізнесу. Так і живемо ...», - зазначила депутат.

На думку Тимошенко, політики і чиновники, які повинні займатися проблемами бізнесу, роблять це чисто формально. Їх «дієві і ефективні шляхи» підтримки вітчизняного підприємництва обмежуються порожніми обіцянками і красивими словами з високих трибун і телеекранів. Тоді як люди чекають конкретних рішень і реальної підтримки.

"Біда в тому, що влада всі 27 років незалежності ставиться до підприємців не як до суспільної цінності, а як до ресурсу і джерел власного збагачення. Чиновників не цікавить добробут країни, їм цікаве тільки особисте благополуччя. Тому і п'ють вони кров з підприємців від світанку до світанку", - заявила політик.

Новий економічний курс, відзначає Тимошенко, дозволить на базі зниження інфляції забезпечити бізнес довгостроковими кредитами під 3%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram