ГоловнаПолітика

Тимошенко: центри соціального захисту допомагають людям прожити до виборів

Така ініціатива, вважає нардеп, допоможе громадянам дочекатися впровадження Нового економічного курсу і поліпшення рівня життя.

Тимошенко: центри соціального захисту допомагають людям прожити до виборів
Фото: ba.org.ua

У Центрах соціального захисту населення, які партія "Батьківщина" відкрила по всій країні, люди можуть отримати допомогу з перерахунком пенсій або оформленням субсидій. Про це нагадала Юлія Тимошенко під час візиту в один із таких центрів у Житомирі.

«Наша команда сьогодні відкриває такі центри захисту людей по всій країні. Ми повинні підтримати людей тоді, коли наступають на їхні права і забирають останнє», - пояснила політик. При цьому вона висловила надію на те, що така ініціатива допоможе громадянам дочекатися "впровадження Нового економічного курсу, який суттєво покращить рівень їхнього життя".

«Ми допомагаємо людям просто якось прожити цей період і намагаємося захистити їх у цей короткий період - шість місяців до перезавантаження влади, до приходу нової команди», - підсумувала Тимошенко.

Також, на думку лідера партії, Центри соціального захисту повинні стати місцем гуртування людей, їх робота повинна довести, що справедливість можна відстояти, а свої права треба захищати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram