ГоловнаПолітика

Порошенко доручив розвідці мінімізувати вплив Росії на вибори

Глава держави привітав військових розвідників з 26-ю річницею створення служби.

Президент Петро Порошенко привітав військовослужбовців Головного управління розвідки Міністерства оборони України з 26-річчям створення.

Фото: president.gov.ua

Глава держави наголосив, що військова розвідка, як складова частина Збройних Сил України, зараз проходить етап модернізації для розширення можливостей вищого політичного і військового керівництва держави для їх протидії агресорові і для отримання якісної, достовірної і термінової інформації, повідомляє прес-служба глави держави.

Під час урочистостей Петро Порошенко зазначив, що розвідка разом з іншими спецслужбами повинна мінімізувати вплив Росії під час українських виборів. Серед завдань розвідки президент назвав своєчасне виявлення операцій спецслужб РФ та їхніх спеціальних засобів впливу.

"Наше спільне завдання - співпраця з нашими міжнародними партнерами для своєчасного реагування та мінімізації впливу РФ, зокрема і на виборчий процес, який повинен відбутися наступного року", - сказав Порошенко.

Глава держави відзначив також посилення співпраці українських спецслужб і армії з міжнародними партнерами з метою ретельного збирання доказів для притягнення країни-агресора до відповідальності в міжнародному суді.

Порошенко вручив нагороди розвідникам, які відзначилися в зоні АТО і під час операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, у 2019 році в Україні пройдуть і президентські, і парламентські вибори. Вибори президента України, згідно із законодавством, заплановані на 31 березня 2019 року. Вибори до Верховної Ради України повинні відбутися 27 жовтня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram