ГоловнаПолітика

Міський голова Покровська знайшовся після 3-місячної відсутності на роботі

Мер навіть не приховує, що намагався уникнути зустрічі з прокуратурою.

Міський голова Покровська знайшовся після 3-місячної відсутності на роботі
Руслан Требушкин

Міський голова Покровська Руслан Требушкін, якого не бачили на робочому місці вже 3 місяці, вчора вийшов на зв'язок по скайпу з лікарняної палати. Про це повідомляє місцеве видання "Орбіта".

Требушкін розповів, що спочатку був у відрядженні, потім у відпустці, а тепер перебуває на лікарняному.

"Робота мера не полягає в перебуванні в робочому кабінеті", - заявив Требушкін, пояснивши, що займався розвитком міста в робочих поїздках.

При цьому він усе ж пов'язав свою відсутність з кримінальним переслідуванням з боку "політичних опонентів".

"Через недосконалість системи електронних декларацій мене вже намагалися усунути з посади і навіть взяти під варту. Але завдяки вашій підтримці в них нічого не вийшло. Через якийсь час мені надходила пропозиція відмовитися від посади за припинення кримінального переслідування. Природно, я відмовився від ганебної пропозиції! Хочу підкреслити, що заангажовані прокурори хочуть реанімувати цю справу. Перебуваючи у відрядженні, потім - у відпустці, я намагався разом з юристами в рамках закону вирішити ситуацію ситуацію", - заявив міський голова.

Востаннє Требушкіна бачили в Покровську 23 лютого. Потім він спілкувався з городянами тільки в соцмережах. За словами керівника ДонОДА Павла Жебрівського, представники прокуратури зверталися до нього з проханням забезпечити вручення Требушкіну підозри в скоєнні злочину.

Нагадаємо, Требушкіна викрили у приховуванні доходів в електронній декларації за 2015 рік. Мер не вказав 100 тис. доходів і 150 тис. гривень заощаджень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram