ГоловнаПолітика

Порошенко натякнув на участь у президентських виборах

"Я як президент маю абсолютно чітке бачення, що робити наступні 5 років".

Порошенко натякнув на участь у президентських виборах
Фото: Макс Требухов

Президент Петро Порошенко під час засідання Національної інвестиційної ради натякнув на участь у президентських виборах у 2019 році.

"Я як президент маю абсолютно чітке бачення, що робити наступні 5 років: яким чином стимулювати економічне зростання, яким чином забезпечити підвищення стандартів життя, яким чином будувати конкурентну економіку, яким чином залучати інвестиції і, безумовно, яким чином забезпечити мир в Україні і як консолідувати зусилля, щоб звільнити українську землю від російського агресора", - заявив він учасникам засідання.

Нагадаємо, Порошенко поки що не заявляв публічно, що спробує піти на другий термін. У лютому 2018 року на запитання кореспондента LB.ua, чи є в нього "варіант Б" на випадок поразки на виборах президента, Порошенко відповів, що "не програв у своєму житті жодної виборчої кампанії".

Перед цим він говорив, що прийме рішення про балотування на другий президентський термін залежно від того, наскільки буде успішною перша половина 2018 року. Однак, за неофіційними даними, таке рішення вже прийнято, і команда Порошенка активно готується до виборів.

Згідно з останніми соціологічними опитуваннями, Порошенко не є найбільш рейтинговим кандидатом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram