ГоловнаПолітика

"Нацкорпус" провів другу акцію проти лотерейного оператора "М.С.Л."

"Російський бізнес почувається так само впевнено в нашій країні, як і до початку війни".

"Нацкорпус" провів другу акцію проти лотерейного оператора "М.С.Л."

Сьогодні, 15 листопада, під стінами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України пройшла друга акція "Стоп М.С.Л.", організатором якої виступив "Національний корпус" на чолі з Олексієм Свинаренком. Про це пише 112.ua.

Метою акції, кажуть активісти, було привернення уваги політиків і громадськості "до ситуації, яка не повинна залишити байдужим жодного свідомого українця". Вони переконані, що українська влада продовжує порати свої "брудні справи", адже російський бізнес почувається так само впевнено в нашій країні, як і до початку війни. На українському ринку досі функціонують російські компанії, які спонсорують убивство українців. Учасники акції перейнялися питанням: "Хто їх покровитель? Гройсман чи Порошенко???"

"Два з трьох найбільших операторів українського ринку лотерей - "М.С.Л" і "Патріот" частково контролюються російськими компаніями. Ці дві російські компанії належать близьким до Путіна олігархам - Михайлу Фрідману й Олегу Бойку. Контрольний пакет українського лотерейного ринку, а також можливість вести ігровий бізнес під вивіскою лотерей цим двом російським олігархам ще у 2012 році подарував Віктор Янукович. Власник "М.С.Л" Михайло Фрідман виробляє автомати для війни з Україною", - наголошують організатори.

З огляду на ці факти, учасники акції "Стоп М.С.Л." переконані, що діяльність російських компаній на території України є нічим іншим, як джерелом коштів, які йдуть на вбивство українських воїнів на сході України.

Як повідомляли, 6 листопада пройшла акція блокування роботи лотерейного оператора "М.С.Л.". Учасники акції "Стоп М.С.Л." стверджують, що на цьому зупинятися не збираються і зроблять усе можливе, щоб документ про державне ліцензування лотерей ухвалили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram