ГоловнаПолітика

Порошенко провів переговори з помічником держсекретаря США

Американський дипломат похвалив Україну за реформи.

Порошенко провів переговори з помічником держсекретаря США
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко в середу, 15 листопада, провів переговори з помічником державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вессом Мітчеллом.

Як повідомляє прес-служба голови держави, вони обговорили питання двосторонніх відносин і визначили, що потрібно зробити для їх зміцнення.

Також на зустрічі обговорювали перебіг реформ в Україні. "Я абсолютно впевнений, що немає жодної країни в світі, яка б запровадила таку кількість реформ у різних сферах під час війни", - заявив Порошенко, подякувавши США за допомогу в реформах.

Мітчелл, своєю чергою, сказав, що вражений тим, що було зроблено в Україні. "Те, чого ви і ваша команда досягли за дуже короткий проміжок часу, дивно. Просто феноменально, що так багато було зроблено за останні три роки", - заявив американський дипломат.

Нагадаємо, Мітчелл прилетів до Києва в рамках європейського турне. Він побував у Бельгії, Франції, Великобританії, Німеччині, Польщі, а найближчими днями працюватиме в Україні. Під час свого візиту Мітчелл проведе зустрічі з українськими політиками, щоб підтвердити прихильність США суверенітету і територіальної цілісності України, а також закликати державу продовжувати проводити важливі реформи.

Посаду помічника держсекретаря США у справах Європи і Євразії в адміністрації Барака Обами займала Вікторія Нуланд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram