ГоловнаПолітика

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 15 обстрілів.

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

У вівторок у результаті бойових дій на Донбасі четверо військовослужбовців отримали поранення. Незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я, Збройні Сили України 9 разів застосовували зброю у відповідь.

Російсько-окупаційні угруповання протягом дня стріляли переважно на Луганському напрямку. Починаючи з 16:00 і майже до 19:00 окупанти чотири рази з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по опорних пунктах біля Новоолександрівки. ЗСУ відповідали вогнем з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння близько 18:00 отримав поранення один боєць сил АТО. Крім того, під ворожим вогнем увечері опинилися захисники Трьохізбенки, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку кількість вогневих провокацій дещо зменшилася. Однак і тут бойовики не повністю дотримувалися режиму тиші. Близько 18:00 у результаті обстрілу з озброєння БМП і великокаліберного кулемета неподалік Зайцевого отримав поранення ще один український військовий. Також уночі ворожий кулемет працював неподалік Майорська.

Удень на Приморському напрямку під час обстрілу укріплень сил АТО отримали поранення двоє захисників Широкиного. А ввечері факти застосування противником протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів були зафіксовані в районі Старогнатівки і Талаківки.

Нагадаємо, в понеділок у результаті бойових дій двох бійців поранено і ще двоє отримали бойові травми. Протягом дня було зафіксовано 12 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram