ГоловнаСуспільствоВійна

За добу четверо бійців отримали поранення і травми на Донбасі

Бойова активність терористів змістилася з Донецького напрямку на Луганський.

За добу четверо бійців отримали поранення і травми на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У відповідь українські військовослужбовці 8 разів відкривали вогонь у відповідь для примушення агресора до миру. У результаті бойових дій двоє бійців були поранені і ще двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

Наприкінці дня бойова активність російсько-окупаційних угруповань змістилася з Донецького напрямку на Луганський, на якому раніше було відносно спокійно.

Зокрема, після 18:00 з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи відкривали вогонь по позиціях військовослужбовців ЗСУ на підступах до Станиці Луганської, Валуйського, Новоолександрівки, Трьохізбенки.

На Приморському напрямку ввечері протягом декількох годин бойовики обстрілювали з озброєння БМП, автоматичних гранатометів і кулеметів українські опорні пункти неподалік Гнутового.

"У відповідь військовослужбовці сил АТО застосовували весь спектр незабороненого піхотного озброєння. У результаті цього протистояння один наш захисник був поранений, інший отримав бойову травму", - наголошено в повідомленні.

На Донецькому напрямку ввечері було відносно спокійно. Тільки поблизу Зайцевого зафіксували недовгий обстріл зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, в понеділок вдень у результаті бойових дій одного українського військового було поранено і ще один отримав травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram