ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат для сил АТО

Бойовики 26 разів порушили перемир'я.

Доба на Донбасі минула без втрат для сил АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 26 разів порушили перемир'я. У результаті бойових дій втрат серед бійців АТО немає.

Українські військові 19 разів відкривали вогонь у відповідь, повідомляє штаб АТО.

Наприкінці доби бойовики збільшили кількість обстрілів, переважно використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю.

Наприклад, ввечері на Донецькому напрямку з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог стріляв по позиціях біля Авдіївки, Пісків, Майорська, Луганського, Шахти Бутівка. Українські військові вогнем гамували активність супротивника.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання 4 рази протягом декількох годин відкривали вогонь з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, різних видів гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї по захисниках Кримського. Також двічі під гранатометний вогонь противника потрапляли укріплення неподалік Трьохізбенки і один раз у районі Новоолександрівки і Попасної.

На Приморському напрямку інтенсивність обстрілів увечері дещо зменшилася. Однак близько 20:00 бойовики застосовували автоматичний гранатомет на підступах до Мар'їнки.

Нагадаємо, що 7 жовтня незаконні збройні формування

19 разів порушили перемир'я на Донбасі. У результаті бойових дій один український військовий отримав поранення. Під час 11 обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram