ГоловнаСуспільствоПодії

У селі під Рівним фермер з травматом прогнав шістьох грабіжників

59-річний чоловік вистрибнув з другого поверху і злякав зловмисників.

У селі під Рівним фермер з травматом прогнав шістьох грабіжників
Фото: rv.npu.gov.ua

В селі Карпилівка за десять кілометрів від Рівного шестеро грабіжників у балаклавах проникли на територію фермерського господарства, однак їх прогнав 59-річний господар, озброєний травматичним пістолетом.

Як повідомляється на сайті поліції Рівненської області, це сталося приблизно о пів на третю ночі 7 жовтня.

"Шестеро невідомих в балаклавах проникли на територію фермерського господарства. У підсобному приміщенні нападники зв'язали пластиковими хомутами 53-річного охоронця, у якого почали випитувати, хто з мешканців вдома і де заховані гроші. Не отримавши відповіді, зловмисники пішли до дому. Розбивши віконне скло, потрапили всередину, де завдали удару по голові невстановленим предметом 56-річній дружині власника господарства, вдарили в обличчя 36-річну дочку і зв'язали хомутом ноги 38-річному зятю. 59-річний господар на момент скоєння злочину перебував на другому поверсі. Він взяв травматичний пістолет і вистрибнув з вікна на вулицю, чим злякав нападників, які, не довівши свій злочинний намір до кінця, втекли", - йдеться в повідомленні.

Чоловік кинувся їх переслідувати і здійснив кілька пострілів у бік зловмисників. Як з'ясували поліцейські, авто вони залишили за кілометр від місця події.

59-річний чоловік у результаті стрибка отримав пошкодження зв'язок і забій хребта. Після надання медичної допомоги в Рівненській міській центральній лікарні його відпустили додому.

Розпочато розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram