ГоловнаПолітика

"Народний фронт" пропонує скерувати конфісковані кошти Януковича на створення стартапів

Частина отриманих коштів повинна піти на інженерне облаштування кордону з Росією.

"Народний фронт" пропонує скерувати конфісковані кошти Януковича на створення стартапів
Фото: nfront.org.ua

"Народний фронт" пропонує скерувати 250 млн гривень від спецконфіскації коштів Януковича на підтримку українських стартапів, а саме - на створення національного Стартап Фонду України. Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Це фонд для розробок в ІТ-галузі, які спрямовані на вирішення найбільших національних економічних і соціальних проблем. Такі фонди успішно працюють і корисні у США, Франції, Індії та інших країнах", - підкреслив Бурбак.

"Наші талановиті хлопці повинні отримати можливість розвивати українську ІТ-галузь, тут отримати і принести користь нашій економіці і своїй країні", - підкреслив він.

Максим Бурбак також акцентував на вимозі фракції скерувати 500 млн грн, отриманих від спецконфіскації, на інженерне облаштування кордону з Росією.

"Я підкреслюю, що за аналогічним українським проектом такі самі інженерні споруди на кордоні з Росією будує Литва та інші держави НАТО. Закритий кордон з Росією - це гарантія національної безпеки", - підкреслив керівник фракції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram