ГоловнаПолітика

Правоохоронні органи повинні повернутися до співпраці з патріотичними організаціями, - Наливайченко

Екс-голова СБУ прокоментував інцидент на акціях 9 травня в Дніпрі.

Правоохоронні органи повинні повернутися до співпраці з патріотичними організаціями, - Наливайченко

Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко переконаний, що правоохоронцям треба повернутися до тісної співпраці з патріотами. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112.ua.

Коментуючи події в Дніпрі, де «тітушки» і поліція побили воїнів АТО, екс-голова СБУ закликав правоохоронців публічно відзвітувати, хто є замовником і організатором провокацій 9 травня.

«Відсутність покарання за злочини під час Революції Гідності відгукнулися вже 9 травня цього року трагічними подіями в Дніпрі, зухвалими і цинічними в Одесі, Харкові, Миколаєві й інших українських містах», - підкреслив він.

Наливайченко підкреслив, що відсутність публічного трибуналу, публічного суду над Януковичем і його каральними органами призвели до трагедії і «шабашу в Дніпрі»: «Відсутність покарання силовиків з попередньої влади, які за потурання влади цієї знову поховалися в силових органах і працюють там досі, призведе ще не до однієї трагедії. Це підриває сильно і відчутно національну безпеку нашої держави. Найголовніше - підриває довіру людей до правоохоронців», - зазначив керівник руху «Справедливість».

На його переконання, подій у Дніпрі можна було б уникнути, якби правоохоронні органи тісно співпрацювали з патріотичними організаціями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram