ГоловнаПолітика

Голубов - Заліщук: Саакашвілі побудував в Одесі тільки "будку одружень"

Нардепи посварилися на сесії Одеської міськради.

Голубов - Заліщук: Саакашвілі побудував в Одесі тільки "будку одружень"
Фото: ukranews.com

Народний депутат-одесит Дмитро Голубов посварився на сесії Одеської міської ради з колегою Світланою Заліщук, яка також була присутня в залі, повідомляють "Українські новини".

Голубова обурили повчальні висловлювання Заліщук, яку вважають соратницею Михайла Саакашвілі, на адресу міських депутатів.

"Дуже добре, що народні депутати, які обиралися за списками і не представляють жоден округ, можуть приїжджати до Одеси і розповідати нам, як ухвалювати правки, за що нам можна і не можна голосувати. У нас вже був один член вашої команди - Михайло Саакашвілі - не зробив нічого в місті, не побудував жодного мангала. Побудував тільки одну будку одружень", - заявив Голубов.

"Його депутатів викидали з Одеси, тому що вони обзивали наше місто найбруднішим. Так ось ми не бажаємо бачити його депутатів тут ніколи. Ми - одесити, ми народилися в цьому місті і знаємо самі, що тут робити добре, а чого робити не варто. Не потрібно вважати, що ми божевільні або недостатньо кваліфіковані. У нас в місті видно зміни, у нас працює мер і реально цю роботу видно", - додав нардеп Голубов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram