ГоловнаПолітика

У Кабміні оцінили успіхи Одеси в розвитку соціальної сфери, - Труханов

Мер назвав бюджет міста найбільш соціально орієнтованим у країні.

У Кабміні оцінили успіхи Одеси в розвитку соціальної сфери, - Труханов

У Кабінеті Міністрів України високо оцінили успіхи Одеси в розвитку соціальної сфери. Про це в коментарі журналістам повідомив мер Одеси Геннадій Труханов за підсумками робочої наради Асоціації міст України, яка відбулася в Харківській міській раді 24 квітня, повідомляє РБК-Україна. 

У заході взяли участь прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і міністр соціальної політики України Андрій Рева. На нараді обговорювалися питання реалізації урядової програми надання соціальних послуг "Прозорий офіс" в українських містах. Труханов своєю чергою розповів про досвід Одеси, наголосивши, що місто вже три роки йде шляхом поліпшення якості адміністративних і соціальних послуг. "Сьогодні в Одесі відкриті й успішно функціонують два районних відділи центру адмінпослуг – за принципом "прозорих офісів". Ще в двох будівлях проводиться реконструкція. Що стосується соціальних програм, то бюджет міста Одеси сьогодні є найбільш соціально орієнтованим в Україні і не має аналогів у країні", - зазначив Труханов.

Мер повідомив, що високий рівень досягнень в соціальній сфері одеської міської влади відзначили і в профільному міністерстві. "Одеса досягла великих успіхів у плані реалізації соціальних програм: це стосується як фінансування, так і великого числа напрямків, які ними охоплені", - зазначив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram