ГоловнаПолітика

СБУ провела антитерористичні навчання на арені Євробачення

"Терористи" підірвали автомобіль, захопили заручників і забарикадувалися в МВЦ.

СБУ провела антитерористичні навчання на арені Євробачення
Фото: ssu.gov.ua

Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та Київській області провела тактико-спеціальне навчання на базі Міжнародного виставкового центру, де в травні буде відбуватися пісенний конкурс "Євробачення-2017".

"Тренування відбулися в умовах максимально наближених до реальних. Відпрацьовано взаємодію правоохоронних відомств, уповноважених на боротьбу з тероризмом, рятувальних служб та органів влади. За умовами навчання, озброєні вогнепальною зброєю і вибухівкою "терористи" підірвали легковий автомобіль, захопили заручників, забарикадувалися в приміщенні МВЦ і повідомили про свої вимоги", - повідомляється на сайті СБУ.

Члени оперативного штабу спланували і організували проведення умовної антитерористичної операції. Підрозділи спецпризначення затримали "терористів", звільнили "заручників", медики надали допомогу "пораненим", вибухотехнічна оперативна група знешкодила "вибухівку", знайдену в будівлі.

У СБУ оцінили навчання як успішне.

Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" відбудеться в Києві в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали пройдуть 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram