ГоловнаСуспільствоВійна

Сапери і ремонтні бригади висунулися до пошкодженої ділянки ЛЕП в Авдіївці

Станом на 12:00 отримано дозвіл на ремонт.

Сапери і ремонтні бригади висунулися до пошкодженої ділянки ЛЕП в Авдіївці
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Кабінету Міністрів повідомив, що сапери і ремонтні бригади висунулися до пошкодженої ділянки лінії електропередачі в Авдіївці.

"Станом на 12:00 отримано дозвіл на виконання завдань з обстеження та розмінування території ЛЕП для проведення аварійно-відновлювальних робіт. Залучено два піротехнічні розрахунки ДСНС, слідом йдуть у колоні дві аварійні бригади, які відразу після розмінування відновлюватимуть електропостачання", - повідомив він.

Це також підтверджує голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Російська сторона в СЦКК (Спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню, - LB.ua) надала нам письмове підтвердження гарантій припинення вогню. Три дні неймовірних зусиль президента України, наших міжнародних партнерів! Наші ремонтні бригади вже вийшли на місце розриву лінії електропередачі. З боку окупованих територій також вийшла бригада електромонтерів", - написав він у фейсбуці.

Нагадаємо, ввечері 30 січня в результаті обстрілів було перебито останню лінію електропостачання Авдіївки. В результаті місто залишилося без води, без електрики і повноцінного теплопостачання. Також на межі зупинки перебуває містотворче підприємство "Авдіївський коксохім".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram