ГоловнаСуспільствоВійна

Жебрівський заявив про переговори зі встановлення режиму тиші в Авдіївці назавтра

Без води, крім Авдіївки, перебуває половина Донецька, Макіївка і Ясинувата.

Жебрівський заявив про переговори зі встановлення режиму тиші в Авдіївці назавтра
Фото: donoda.gov.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив про початок переговорів щодо встановлення режиму тиші на Донбасі на 2 лютого, повідомляє "5 канал".

"Зараз ведуться переговори про режим тиші назавтра. Як це вийде, поки що не знаємо. Хоча з того боку на цей час без води половина Донецька, Макіївка і Ясинувата. Я думаю, якщо хоч трохи росіяни дбають про людей, яким вони нав'язують "русскій мір", то завтра дадуть "режим тиші", і Авдіївка буде з теплом", - розповів Жебрівський.

Голова ДонОДА розповів про ситуацію в Авдіївці.

"Сьогодні люди мають в приміщеннях від 10 до 15 градусів, залежно, хто як утеплив свої будинки. Вода самопливом піднімалася до четвертого поверху, а на вечір самоплив зупинився. Але завтра вранці ми качнемо воду для людей, щоб вони запаслися водою. У нас таких подач може бути три - є резерв. Дуже сподіваємося, що завтра відновимо "режим тиші" і відновимо водопостачання для Авдіївки", - додав він.

Раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли ремонтну бригаду, яка повинна була відновити електропостачання Авдіївки. Прийнято рішення вивести ремонтні бригади із зони обстрілу. У разі дотримання режиму тиші ремонтні бригади почнуть роботу 2 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram