ГоловнаСуспільствоВійна

Ремонт ЛЕП в Авдіївці відклали через обстріли (оновлено)

Поранених і загиблих немає.

Ремонт ЛЕП в Авдіївці відклали через обстріли (оновлено)
Архив
Фото: Макс Левин

Бойовики обстріляли ремонтну бригаду, яка повинна була відновити електропостачання Авдіївки, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у твіттері.

"Піротехнічні групи ДСНС і бригади енергетиків під Авдіївкою обстрілюють. Люди лежать на землі. Поранених і загиблих немає. Підлі провокатори!" - написав він.

Оновлення. Обстріл почався о 15:03 і тривав близько 20 хвилин.

"У зв'язку із загрозою життю було прийнято рішення вивести ремонтні бригади із зони обстрілу. У разі дотримання режиму тиші ремонтні бригади почнуть роботу 2 лютого", - повідомляється на сайті Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Перед обстрілом ремонтні бригади ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі" і ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго" обстежили пошкодження лінії електропередачі протяжністю близько 2 км.

Нагадаємо, з 13:00 до 17:00 в районі Авдіївки повинні дотримуватися режиму тиші.

Увечері 30 січня в результаті обстрілів була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. В результаті місто залишилося без води, без електрики і повноцінного теплопостачання. Також на межі зупинки перебуває містотворче підприємство Авдіївський коксохім. Відремонтувати ЛЕП не вдається другий день через обстріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram