ГоловнаПолітика

Екс-голова Одеської ОДА попросив пояснити причини його звільнення

Палиця хоче знати різницю між причинами звільнення його і Саакашвілі.

Екс-голова Одеської ОДА попросив пояснити причини його звільнення
Игорь Палица
Фото: volynnews.com

Колишній голова Одеської ОДА Ігор Палиця попросив прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана пояснити причини його звільнення.

Про це Палиця написав на своїй сторінці в Facebook.

"Після тихого звільнення з посади пана Саакашвілі написав і надіслав офіційного листа пану Гройсману з проханням письмово пояснити причину мого звільнення з посади голови Одеської ОДА. Хочу знати різницю між причинами звільнення мене і Саакашвілі", - зазначив попередник Саакашвілі на посаді голови Одеської області.

Нагадаємо, Ігор Палиця очолював Одеську облдержадміністрацію з 6 травня 2014 по 30 травня 2015 року, поки що його не звільнили і замість нього наказом президента призначили Михайла Саакашвілі. Пізніше Ігор Палиця очолив Волинську облраду.

7 листопада Саакашвілі оголосив про свою відставку. Він пояснив це рішення корупцією в регіоні і відсутністю підтримки з боку влади в Києві. Петро Порошенко особисто прокоментував це рішення, давши зрозуміти, що задовольнить його.

9 листопада Президент Петро Порошенко підписав указ про відставку Саакашвілі. Крім того, він звільнив його з посади свого радника.

В Адміністрації президента України Петра Порошенка обговорюють кілька кандидатур на посаду губернатора Одеської області після відставки Саакашвілі. Обговорюється можливість призначення когось із колишніх голів Одеської ОДА.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що візьме під особистий контроль ситуацію в Одеській області після відставки Саакашвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram