ГоловнаПолітика

Губернатор Київської області спростував інформацію про відставку

Максим Мельничук не писав заяви про звільнення.

Губернатор Київської області спростував інформацію про відставку
Максим Мельничук
Фото: http://naas.gov.ua

Губернатор Київської області Максим Мельничук не подавав заяви про відставку з займаної посади. Це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua, коментуючи інформацію, що з'явилася з посиланням на джерела, про його бажання піти з Київської ОДА.

"Рішення буде прийнято тоді, коли його прийме Адміністрація (АП, - ред.). Я ніколи ніяких заяв не робив, ніякими провокаціями в житті не займався, мені вистачає інформаційних приводів. Нехай цю інформацію (про відставку, - ред.) коментують ті, хто поширює такі чутки. Я займаюся своєю роботою", - заявив Мельничук.

Нагадаємо, Максим Мельничук зайняв посаду губернатора Київської області в лютому 2016 року. До цього він працював у Мінагрополітики. У 2015 році балотувався в мери Києва від Аграрної партії. Є віце-президентом НААН України.

Відзначимо також, що кадрові ротації в останній місяць відбулися в двох областях України: так, губернатор Житомирської області Сергій Машковський подав у відставку за власним бажанням, а Харківську область замість Ігоря Райніна, призначеного на посаду голови Адміністрації президента, тимчасово очолила 32-річна Юлія Світлична.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram