ГоловнаПолітика

Каськів перебуває в розшуку Інтерполу, - ЗМІ

На сайті Інтерполу відомостей про розшук екс-голови Держінвестпроекту немає.

Каськів перебуває в розшуку Інтерполу, - ЗМІ
Фото: newsru.ua

Екс-голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів перебуває в розшуку Інтерполу.

Про це свідчать відповідні документи, передає

РБК-Україна.

У повідомленні Генерального секретаріату Інтерполу наголошують, що Департамент карного розшуку національної поліції звернувся з клопотанням про публікацію червоного повідомлення про міжнародний розшук Каськіва 20 липня 2016 року.

"1.08.2016 Генеральним секретаріатом Інтерполу опубліковано червоне повідомлення Інтерполу про міжнародний розшук Каськіва Владислава Володимировича з метою його арешту і подальшої екстрадиції в Україну і притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК Україна", - йдеться в повідомленні.

На сайті Інтерполу відомостей про розшук екс-голови Держінвестпроекту досі немає.

Фото: РБК-Україна

Про те, що Каськів перебуває в розшуку, свідчать також повідомлення Панамського і Коста-Риканського бюро Інтерполу. У них зазначено, що 17 серпня 2016 року Каськів намагався виїхати з Панами в Коста-Рику, однак був зупинений на кордоні.

Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Нагадаємо, раніше Каськів заявив, що його не затримували в Панамі, а також що Інтерпол не розшукує його.

Про те, що

Каськіва затримали в Панамі, повідомив 18 серпня генпрокурор Юрій Луценко. Каськів з 23 грудня 2010-го по 15 березня 2014-го був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. За даними МВС, під керівництвом Каськіва Держінвестпроект "розпиляв" кілька сотень мільйонів гривень.

Каськіву оголосили підозру за ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна) і ч.2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу в рамках розгляду справи про розкрадання державних коштів у 2012-2013 роках на 7,5 млн гривень за укладеним Каськівим договором про надання рекламних послуг.

Він перебуває в розшуку, на його майно накладено арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram