ГоловнаПолітика

За фактом ДТП за участю кандидата в мери Павлограда порушено справу

Справу відкрито за порушення правил дорожнього руху.

За фактом ДТП за участю кандидата в мери Павлограда порушено справу
Машина Терехова
Фото: Стоп-кадр с видео

За фактом ДТП за участю кандидата на посаду міського голови Павлограда Дніпропетровської області Євгена Терехова ("УКРОП") порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту).

Про це повідомили в Павлоградському відділенні Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, передає "Радіо Свобода".

За даними відомства, учасники аварії здали тести на вміст алкоголю і наркотичних речовин в організмі, однак результатів експертизи поки що немає.

У поліції також підтвердили, що транспортні засоби, які стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди - автомобіль Porsche Cayenne, яким керував кандидат, і вантажівку МАЗ - вилучено. Встановлено також машини, що були неподалік, опитано учасників і свідків ДТП, зазначили в поліції.

Водночас сам Євген Терехов у понеділок зробив заяву про невипадковість ДТП, у яку він потрапив у неділю вранці. "ДТП не випадкова, адже на цих виборах у Павлограді існує реальна можливість моєї перемоги", - процитувала кандидата прес-служба партії "УКРОП".

Втім, Терехов заявив, що не хоче нікого звинувачувати в тому, що сталося, хоча певні підозри має, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 листопада кандидат в мери Павлограда від партії "УКРОП" 26-річний Євген Терехов на швидкості близько 200 км/год. врізався на машині Porshe Cayene у фуру АТБ. За даними лікарів, Терехов отримав черепно-мозкову травму і легкі удари.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram