ГоловнаПолітика

Терехов запідозрив замах

Титановий Джексон натякнув на причетність Ахметова до ДТП.

Терехов запідозрив замах
Машина Терехова после ДТП
Фото: Стоп-кадр с видео

Кандидат у мери Павлограда від УКРОП Євген Терехов, також відомий як Титановий Джексон, підозрює, що ДТП, в яке він потрапив, могли підлаштувати.

"Що сталося на трасі? Я їхав приблизно 120-130 км на годину по трасі. Йшов по прямій на обгін. Я їхав по лівій стороні, а по правій стороні їхала (фура, - ред.) АТБ, а за нею "Брусничка". Так от, коли я вже наближався на обгін, "Брусничка" різко йде вліво на мою. Я на гальма. І мене виводить рівно під колеса АТБ. Слава Богу, залишився живий. Те, що випадково АТБ і "Брусничка" разом опинилися, - не думаю. Припущення різні можуть бути", - сказав він у телефонному коментарі телеканалу 112. Мережа магазинів "Брусничка" належить Рінату Ахметову.

Терехов заявив, що подихати в трубку йому на місці ДТП не пропонували.

"Мені ніхто не давав в трубку дихати на місці ДТП... Я не був п'яний, я здав всі аналізи, я все здав", - сказав він.

При цьому Терехов пов'язує появу інформації про велику суму грошей, яку нібито забрали його соратники з машини, з чорним піаром свого супротивника від "Опозиційного блоку" на виборах.

"Ніяких грошей в машині не було, там були особисті речі людини, яка давала мені машину, і мої", - сказав кандидат.

Терехов також повідомив, що потрапив у ДТП, коли повертався додому, і розповів про своє самопочуття.

"У мене забій, розсік трохи на голові, зашили, все нормально, все добре", - зазначив він.

Нагадаємо, Терехов вранці в неділю потрапив у ДТП на трасі біля села Булахівка Дніпропетровської області. На ділянці, де дорога звужується, автомобіль Терехова Porshe Cayene врізався в фуру АТБ. Терехова врятувало те, що удар припав з боку пасажирського сидіння і що спрацювала подушка безпеки.

25-річний Терехов служив у 20-му батальйоні територіальної оборони "Дніпро" (тепер - 20-й окремий мотопіхотний батальйон 93-ї бригади). Його призвали на службу в квітні 2014 року. Наприкінці серпня 2014 року був важко поранений в голову в під Мар'їнкою та ледь не помер. Після лікування його почали називати Титановим Джексоном через титанову пластину, якою йому закрили дірку в черепі. Через поранення був комісований.

Терехов вийшов у другий тур виборів мера Павлограда. Голосування відбудеться 15 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram