ГоловнаПолітика

Розпуску Ради не буде, як би цього не хотіли колишні сепаратисти, - Луценко

Цей парламент ухвалює рішення, необхідні для країни, впевнений голова БПП.

Розпуску Ради не буде, як би цього не хотіли колишні сепаратисти, - Луценко
Фото: 24.ua

Верховна Рада буде і далі жити і працювати в нинішньому складі, який уперше не підконтрольний олігархам.

Про це заявив голова парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко в Черкасах, повідомляє прес-служба партії.

"Це перший парламент, який не підконтрольний олігархам. Цей парламент приймає рішення, необхідні для країни. Розпуск Верховної Ради не відбудеться, як би цього не хотіли колишні сепаратисти", - запевнив він.

За його словами, це неправда, що в країні нічого не змінюється, а цю тезу, на його думку, насаджують засобами масової інформації.

Ставлення, яке сформувалося в суспільстві щодо БПП, політик пояснює систематичною роботою телеканалів, підконтрольних олігархам, інтереси яких прищемила пропрезидентська політсила.

"Ні для кого не секрет, що багато центральних телеканалів підконтрольні олігархам. А їм діяльність ВР дуже не подобається. Коломойський мусив забрати руки з "Укрнафти", якій він завинив 10 мільярдів доларів, Фірташ більше не зможе безкоштовно користуватися газотранспортною системою України, а Ахметов буде платити вчетверо більшу ренту. Їм це не подобається", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, на думку спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана, дострокові парламентські вибори - шлях до дестабілізації політичної ситуації в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram