ГоловнаПолітика

Титановий Джексон потрапив у жахливе ДТП (оновлено)

Кандидат у мери Павлограда дивом уникнув загибелі

Титановий Джексон потрапив у жахливе ДТП (оновлено)
Машина Терехова
Фото: Стоп-кадр с видео

Кандидат у мери Павлограда від партії "Укроп" Євген Терехов, також відомий як Титановий Джексон, вранці у неділю потрапив у ДТП.

Це сталося на трасі біля села Булахівка Дніпропетровської області. За даними видання 5632.com.ua, на ділянці, де дорога звужується, автомобіль Терехова Porsche Cayenne на швидкості близько 200 км/год врізався в фуру АТБ. Терехова врятувало те, що удар припав з боку пассажісркого сидіння і те, що спрацювала подушка безпеки. Кандидат госпіталізований з черепно-мозковою травмою.

За даними видання, Терехов на місці події категорично відмовився "дихати в трубочку" на предмет алкогольного сп'яніння.

Довірена особа Терехова, начальник штабу "Укроп" у Павлограді Едуард Станько повідомив журналістів, що у Титанового Джексона забитий шийний відділ хребта, є рана на голові.

Оновлено. Прес-секретар партії "Укроп" Євгенія Кравчук підтвердила ДТП за участю Терехова.

"Наш Титановий Джексон, Євген Тєрєхов, кандидат в мери Павлограда, з яким ми билися в судах за другий тур виборів у місті, справді потрапив в аварію. І справді на Porshe Cayene. Всі живі – і Євген, і водій фури, з якою він зіткнувся. Зараз Євген в лікарні, в реанімації, стан середньої тяжкості. Після аварії він потребував термінової госпіталізації. У лікарні він здав усі аналізи, з яких буде зрозуміло, зокрема й те, чи був в його крові алкоголь", - написала вона у  фейсбуці.

За даними партії, Терехов "втратив пильність через втому".

Повідомляється, що автомобіль, на якому пересувався кандидат, "належить людині, яка підтримувала його і партію на виборах". "Автомобіль вона дала у тимчасове користування", - написала Кравчук.

При цьому прес-секретар політсили спростовує чутки про те, що в машині нібито були гроші, а Терехов відмовився дихати в трубку.

25-річний Терехов служив у 20-му батальйоні територіальної оборони "Дніпро" (тепер - 20-й окремий мотопіхотний батальйон 93-ої бригади). Він був призваний на службу в квітні 2014 року. Наприкінці серпня 2014 року був важко поранений в голову під Мар'їнкою та ледь не помер. Після лікування його стали називати титановим Джексоном через титанову пластину, якою йому закрили дірку в черепі. Через поранення був комісований.

Терехов вийшов у другий тур виборів мера Павлограда.

Слід відзначити, що останній пост на сторінці Терехова у фейсбуці написано вранці у суботу. У ньому він пише про бажання зустрітися з Геннадієм Корбаном.

Сам Корбан у суботу у своєму фейсбуці виклав фото застілля. Окрім Корбана, на фото є нардепи Борис Філатов, Андрій Денисенко, Віталій Купрій, пляшка горілки і закуска.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram