ГоловнаПолітика

ДніпрОДА запустила портал електронних петицій

У голови області Резніченка з'явився новий канал спілкування з населенням.

ДніпрОДА запустила портал електронних петицій

На сайті Дніпропетровської ОДА з'явився розділ з електронними петиціями до очільника області Валентина Резніченка.

"Президент Петро Порошенко ставить завдання налагодити ефективний діалог влади і людей. Ми чітко розуміємо важливість спілкування з жителями, - зазначив керівник Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. - Тому в нас є контакт-центр і гаряча лінія. Я особисто щонайменше 8 разів на місяць проводжу виїзні прийоми. Щоб людям стало ще простіше ділитися з нами пропозиціями, ми створили сайт колективних звернень".

Портал e-petition.dp.gov.ua запустили в середині тижня.

Щоб скористатися ресурсом, достатньо зареєструватися на порталі e-petition.dp.gov.ua і натиснути на кнопку "Створити звернення". Заповнивши необхідні поля, потрібно натиснути "Створити". Після цього модератори перевірять звернення. Якщо в ньому немає нецензурних слів або, наприклад, екстремістських закликів - його відправлять на сайт. Усі звернення потрапляють на розгляд спеціальної комісії ОДА.

"Для Дніпропетровської ОДА - це ще один канал зворотного зв'язку. Ми хочемо і повинні знати, що хвилює наших жителів. Тільки разом із ними ми можемо розвивати Дніпропетровщину, робити її кращою", - зазначив Валентин Резніченко.

Нагадаємо, наприкінці серпня запрацював сайт із петиціями до президента України, від початку жовтня петиції можна подавати також мерові Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram