ГоловнаСуспільствоПодії

На блокпосту в Луганській області затримано 2 автомобілі з вантажем продуктів для бойовиків

Протягом доби не було обстрілів українських прикордонних підрозділів, контрольних пунктів і блокпостів

На блокпосту в Луганській області затримано 2 автомобілі з вантажем продуктів для бойовиків
Украинские пограничники (архив)
Фото: inforesist.org

Співробітники Державної прикордонної служби затримали 31 жовтня в Луганській області 2 автомобілі під час спроби незаконного провезення продуктів харчування на окуповані бойовиками території.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби.

"Всього прикордонними нарядами і зведеними мобільними групами за добу затримано 2 транспортні засоби. Транспортні засоби з продуктами харчування прикордонники затримали в районі населених пунктів Золоте і Троїцьке. Машини слідували на неконтрольовані території без належних документів в об'їзд контрольних пунктів "Зайцеве" і "Лисичанськ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, транспортні засоби намагалися перенести близько 4,5 тонни вершкового масла на суму майже 100 тис. гривень, а також інші продукти харчування.

Зараз транспортні засоби передані співробітникам МВС і представникам Державної фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Відзначається, що протягом доби не було обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів, де військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу спільно з військовослужбовцями Збройних сил.

Нагадаємо, 22 жовтня повідомляли, що харківських прикордонників зловили на переправленні нелегалів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram