ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО

Ситуація в зоні бойових дій протягом дня залишається стабільною

За день бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО
Фото: EPA/UPG

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі протягом дня залишається стабільною і повністю контролюється українськими військами.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"Близько 7:00 ранку бойовики обстріляли з артилерії калібру 152 мм позиції українських військових в районі Бахчовика на Маріупольському напрямку. Близько 14:00 і згодом з 16:00 протягом години бойовики вели потужний артилерійський обстріл українських позицій в районі Пісків Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Всього станом на 18:00 сепаратисти здійснили понад 20 обстрілів позицій сил АТО, використовуючи стрілецьку зброю, міномети і гранатомети.

На Донецькому напрямку - обстрілювалися Опитне, Мар'їнка, Авдіївка і Піски. На Луганському - Кримське, Станиця Луганська і Трьохізбенка.

"Зазначимо, що позиції сил АТО розміщено за межами цих населених пунктів, щоб убезпечити життя мирних жителів від злочинних дій терористів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військових, ще 10 бійців отримали поранення

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram