ГоловнаСуспільствоПодії

На Одещині невідомі розстріляли автомобіль, загинув водій

У місті кажуть про бандитські розбірки

На Одещині невідомі розстріляли автомобіль, загинув водій
Фото: glavpost.com.ua

У місті Білгород-Дністровський Одеської області невідомий чоловік розстріляв автомобіль Toyota Camry. У результаті загинув водій.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління МВС.

"Близько 6:00 ранку в Білгород-Дністровське міське відділення міліції надійшло повідомлення, що на вулиці Переможненській, біля міського кладовища, невідомий зробив кілька пострілів по автомобілю Toyota Camry, після чого зник у невідомому напрямку. Водій автомобіля від отриманих поранень помер у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці проводять слідчі дії і встановлюють обставини події.

Як повідомляє місцевий сайт "Думская.net", в міліції інформацію про особу загиблого поки що не повідомляють, у місті говорять про бандитські розбірки.

Місце злочину оточили міліціонери
Фото: dumskaya.net
Місце злочину оточили міліціонери

"Чув стрілянину, поперек дороги стояла іномарка - в решето, біля неї лежав чоловік у крові. Швидка приїхала швидко, забирали ще живого, він навіть розмовляв. На дорозі - гільзи автомата і мисливські, міліція теж приїхала, зараз оточили", - повідомив один з очевидців.

Нагадаємо, 5 липня в Іллічівську біля одного з барів сталася бійка, під час якої чоловік відкрив вогонь з травматичної зброї. У результаті події п'ятеро людей отримали поранення, а 40-річний чоловік помер у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram