ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі двох міліціонерів затримали зі стріляниною

Співробітники МВС вимагали від підозрюваного гроші.

Управління внутрішньої безпеки МВС Одеської області затримало двох міліціонерів під час отримання як хабара 2000 доларів.

Як повідомляють на сайті МВС, у березні слідчий відділ Малинівського райвідділення міліції порушив кримінальне провадження у зв'язку з вчиненням грабежу. Підозрюваного оголосили в розшук. Двоє працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей Суворівського райвідділення міліції "увійшли з ним у неділові відносини і за незатримання у зв'язку з перебуванням в розшуку і непритягнення до кримінальної відповідальності зажадали незаконної винагороди в розмірі 2 тисяч доларів США".

Проте чоловік поскаржився на міліціонерів в Управління внутрішньої безпеки.

Під час передачі хабара працівників міліції затримали. При цьому вони намагалися втекти і скоїли наїзд на працівника УВБ. Правоохоронці у відповідь зробили попереджувальні постріли в повітря і заблокували автомобіль хабарників.

Під час огляду автомобіля затриманих було вилучено незаконно отримані 2000 доларів США. Крім того, в салоні та багажнику авто знайшли дві цигарки з речовиною зеленого кольору рослинного походження і пакет з аналогічною речовиною.

Прокуратура Одеської області оголосила міліціонерам про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Підозрюваних затримали згідно зі ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram