ГоловнаПолітика

Пашинський вирішив судитися через звинувачення з боку Соболєва та Добродомова

Нардеп пообіцяв взятися за "Інтер" і 112-й канал

Пашинський вирішив судитися через звинувачення з боку Соболєва та Добродомова
Фото: nfront.org.ua

Глава оборонного комітету Верховної Ради Сергій Пашинський вирішив подати до суду з приводу заяв депутатів Сергія Соболєва та Дмитра Добродомова, які звинуватили його у спекуляції нафтопродуктами.

Про це повідомила прес-служба "Народного фронту".

"У п'ятницю, 15 травня, ввечері в ефірі популярного ток-шоу ці двоє моїх колег зробили заяву, яка мене глибоко обурила і шокувала, нібито паливо, яке належало Міноборони, я передав приватним структурам", - сказав Пашинський.

За його словами, це брехня, причому вже не перша брехня на його адресу, яку поширюють окремі ЗМІ. "Я сьогодні буду звертатися до суду щодо цих заяв. Понад те, після того, як ці брехливі заяви поширили телеканали "Інтер" та "112", я звернувся до Генеральної прокуратури та до підприємства, яке займається реалізацією цих нафтопродуктів", - заявив Пашинський.

За його словами, він і раніше звертався до прокуратури з депутатськими запитами з приводу цих каналів і вже отримав перші відповіді. "Перший запит я подавав ще 28 квітня, оскільки телеканал "Інтер" поширював системну брехню про нібито якісь спекуляції навколо заарештованого палива олігарха Сергія Курченка ще раніше. У мене є підтвердження ГПУ, що воно пішло на реалізацію держпідприємством "Укртранснафтопродукт". Наскільки мені відомо, 6-7 травня його керівництво зробило публічну заяву на прес-конференції", - пояснив народний депутат.

Пашинський наголосив, що робитиме все, щоб ретельно і об'єктивно з'ясувати всі питання і покарати винних у поширенні цих звинувачень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram