ГоловнаПолітика

Геращенко погрожує в'язницею людині Кривопішина

Нардеп стверджує, що саме Олексій Коновал провів на територію підприємства ПЗЗ людей у камуфляжі

Начальник адміністративної служби ПЗЗ Олексій Коновал провів на охоронювану територію державного підприємства ПЗЗ невідомих осіб у камуфляжі, які силою змусили нового в.о. начальника ПЗЗ Володимира Тігульского покинути підприємство.

Про це повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"16 березня, через п'ятнадцять хвилин після представлення нового в.о. начальника ПЗЗ Володимира Тігульского, якому Арсеній Яценюк доручив навести порядок в напіврозкраденому господарстві, в його робочий кабінет, розміщений на території стратегічного об'єкта державної інфраструктури, увірвалися четверо невідомих осіб у камуфляжі, які змусили його силою покинути територію довіреного йому законною владою України державного підприємства", - написав Геращенко у Facebook.

Нардеп висловив переконання, що за такі дії доведеться відповідати як раніше звільненому начальнику Південно-Західної залізниці Олексію Кровопішину, так і таким "стрілочникам" як Коновал.

"Тепер і Олексію Коновалову, і чотирьом його "ніндзя-черепашкам" доведеться відповідати перед законом за насильницькі дії щодо законно призначеного директора ПЗЗ, погрозу вбивством, спробу захоплення адміністративної будівлі державного підприємства", - додав Геращенко.

"Усі їхні дії задокументовані і тягнуть на до 8 років позбавлення волі, за умови, звичайно, що Олексій Кривопішин не скупить на корені всі три судові інстанції. Але ми йому цього зробити не дамо!"

Нагадаємо, що після рішення уряду усунути начальника ПЗЗ Олексія Кривопішина з посади залізниця збунтувалася і відмовилася виконувати рішення "Укрзалізниці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram