ГоловнаПолітика

Прокурором Донецької області призначено заступника прокурора Києва Любовича

Шокін провів низку призначень у Генпрокуратурі

Прокурором Донецької області призначено заступника прокурора Києва Любовича
Фото: EPA/UPG

Генеральний прокурор України Віктор Шокін провів ряд кадрових призначень у відомстві. Зокрема, прокурором Донецької області було призначено Андрія Любовича, який раніше обіймав посаду заступника прокурора Києва.

Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

"З ініціативи генпрокурора призначення відбувалися згідно з новою процедурою, із залученням усіх заступників керівника ГПУ, а також представників громадськості. Кандидати проходили співбесіди і узгоджувалися з усіма заступниками", - наголошується в повідомленні.

Також було призначено першого заступника прокурора Закарпатської області - ним став Іван Шимон, раніше заступник прокурора. Першим заступником прокурора Кіровоградської області призначено Анатолія Гоя, раніше заступника прокурора Херсонської області. Також призначено 10 заступників прокурорів областей, п'ять районних прокурорів, а також три міських прокурори.

Нагадаємо, раніше Віктор Шокін призначив своїм першим заступником Володимира Гузиря. Раніше цю посаду обіймав Олег Заліско, якого було переведено на посаду заступника генпрокурора. Гузир до підвищення був простим заступником Шокіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram