ГоловнаПолітика

Комбат "Чернігова" став заступником начальника облуправління міліції

Начальником управління МВС у Чернігівській області став Едуард Альохін

Комбат "Чернігова" став заступником начальника облуправління міліції
Фото: mvs.gov.ua

Начальником Управління Міністерства внутрішніх справ у Чернігівській області призначено Едуарда Альохіна.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС у Чернігівській області.

"Сьогодні заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий представив особовому складу нового начальника УМВС у Чернігівській області - підполковника міліції Едуарда Альохіна та заступника начальника УМВС капітана міліції Романа Піцківа", - йдеться у повідомленні.

Яровий зазначив, що новий начальник УМВС України у Чернігівській області підполковник міліції Едуард Альохін "не потребує представлення", оскільки з червня 2014 року він виконував обов'язки заступника начальника управління. "За цей час він встиг зарекомендувати себе з кращого боку. Також Едуард Альохін очолював зведений загін міліції Чернігівщини, який ніс службу на передовій під Дебальцевим", - зазначив Яровий.

Фото: mvs.gov.ua

Також заступник голови МВС представив нового заступника начальника облуправління МВС - начальника міліції громадської безпеки УМВС капітана міліції Романа Піцківа. До цього призначення він був командиром батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів".

Роман Піцків заявив, що вже просто зараз готовий до діалогу з колегами і громадськістю, а метою його роботи буде "повернення довіри до міліції".

Фото: mvs.gov.ua

Яровий у свою чергу підкреслив, що зараз вкрай актуальним питанням є реформування міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram