ГоловнаПолітика

Коломойський з озброєними людьми приїхав в офіс "Укртранснафти"

Міністр Демчишин зброї в будівлі не побачив

Коломойський з озброєними людьми приїхав в офіс "Укртранснафти"
Фото: Макс Левин

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей прибув в офіс ПАТ "Укртранснафта" у Києві.

Про це повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко у своєму Facebook.

"Запахло керосином. За словами в. о. голови "Укртранснафти", Коломойський ОСОБИСТО в супроводі озброєних людей-автоматників прибув в офіс цієї державної компанії, щоб витіснити з офісу нового керівника і силою повернути на місце свого менеджера пана Лазорка, який оплачував сотні мільйонів гривень Коломойському за злиту із системи нафтопроводів сировину", - написав Лещенко.

Також Лещенко додав, що в будівлі "Укртранснафти" перебуває голова київської міліції Олександр Терещук.

"Зателефонував Авакову з приводу захоплення "Укртранснафти" людьми Коломойського. Аваков стверджує, що всередині забарикадованої будівлі перебуває голова київської міліції, і кинув трубку. Таким чином, Аваков буде нести особисту відповідальність за всі антизаконні дії, які відбуваються цієї ночі всередині "Укртранснафти"", - написав Лещенко.

У свою чергу міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, який прибув на місце події, заявив, що в "Укртранснафті" в Києві немає озброєних людей, передає РБК-Україна.

"Я зброї, чесно кажучи, не бачив. Ми пройшли від першого до сьомого поверху - зброї я не бачив. Я спілкувався з паном Лазорком, з паном Коломойським - зброї ніде немає. Люди є різні, але зброї з кийками я не бачив", - розповів Демчишин.

Нагадаємо, 19 березня на засіданні наглядової ради "Укртранснафти" було вирішено усунути голову правління компанії Олександра Лазорка. Тимчасово здійснювати повноваження голови "Укртранснафти" до 10 серпня буде Юрій Мірошник.

Водночас сам Лазорко забарикадувався в будівлі компанії. Він заявив, що має намір оскаржити своє звільнення в суді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram