ГоловнаПолітика

Коломойський звинуватив у захопленні "Укртранснафти" соратника Порошенка

Власник групи "Приват" звинуватив Кононенка у збройному захопленні підприємства.

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський вважає, що за ситуацією з "Укртранснафтою" стоїть депутат від Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко.

Про це він заявив журналістам, повідомляє INSIDER.

За словами Коломойського, Кононенко прислав озброєних людей із "Київської варти", які назвалися охороною нового директора Мірошника.

"Лазорко оберігає українське держмайно, щоб воно нікуди не зникло", - сказав олігарх, додавши, що йдеться про 600 млн тонн нафти.

Він називає ситуацію в "Укртранснафті" рейдерським захопленням підприємства "російськими диверсантами".

На виході з будівлі Коломойський також устиг обматюкати присутнього там журналіста "Радіо Свобода" Сергія Андрушка, пригадавши йому скандальний репортаж про три громадянства губернатора, і нардепа Сергія Лещенка (заочно).

Коломойський вважає, що новий директор Мірошник призначив себе сам. "Я зараз їду в Адміністрацію президента, будемо розбиратися", - сказав Коломойський.

Як повідомляли, ввечері 19 березня нардеп від БПП Сергій Лещенко повідомив, що Коломойський у супроводі озброєних людей прибув в офіс "Укртранснафти".

Зі свого боку міністр енергетики Володимир Демчишин, який прибув на місце події, заявив, що в "Укртранснафті" немає озброєних людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram