>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пулєв образився і не прийшов на обов'язкову прес-конференцію

Володимиру довелося спілкуватися з журналістами наодинці

15 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко проведе бій проти болгарського суперваговика Кубрата Пулєва. У понеділок у Гамбурзі в готелі "Нобель" відбулася прес-конференція, присвячена цьому поєдинку. Пулєв цей "протокольний" захід не відвідав. У такій спосіб болгарин висловив протест.

Виявляється, Кубрат хотів прийти поспілкуватися з журналістами разом зі своєю командою. Але за контрактом Пулєва на прес-конференції могли супроводжувати тільки промоутер, адміністратор і менеджер Sauerland. Такий підхід обурив Пулєва, який і влаштував скандал на рівному місці.

"Така поведінка не личить чемпіону світу за чотирма версіями з таким величезним досвідом та іменем. Просто неприпустимо. Вони намагаються загнати нас в кут і змусити відчувати себе ніяково у будь-яких умовах. Це гра і я повністю готовий до цього. Я з Болгарії, ви це знаєте", - заявив Пулєв болгарським журналістам.

Володимир Кличко у свою чергу так прокоментував цей інцидент:

"Виглядає так, ніби промоутери промили Пулєву мізки. За нього думає хтось інший, а він просто робить те, що йому кажуть. На конференції Кубрата немає, але у цей час він спокійно попиває каву у цьому готелі... Сподіваюся, що в суботу мені не доведеться битися з тінню і поєдинок все-таки відбудеться".

Менеджер Кличка Берндт Бенте пізніше додав, що вийти на ринг Пулєву все-таки доведеться:

"Пулєв обов'язково боксуватиме, щоб отримати гонорар у 1,4 млн євро".

Кличко заробить 5,6 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram