ГоловнаПолітика

"Батьківщина" обіцяє підтримати антикорупційні закони

Фракція голосуватиме, щоб потім не було запитань і докорів, розповіла Тимошенко

"Батьківщина" обіцяє підтримати антикорупційні закони
Фото: facebook.com/YuliaTymoshenko

Фракція "Батьківщина" підтримає обидва законопроекти про боротьбу з корупцією, запропоновані як Президентом, так і прем'єр-міністром України.

Це пообіцяла в понеділок у прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передає Укрінформ.

"Ми будемо, як фракція, голосувати за обидва законопроекти для того, щоб не було ніяких запитань і ніяких потім докорів і розмов", - сказала вона, відповідаючи на запитання, чи проголосує фракція "Батьківщина" за антикорупційні закони Президента завтра в першому читанні і в цілому за закон про Антикорупційне бюро.

Говорячи про те, що команди прем'єра і президента подали два різних законопроекти, Тимошенко зазначила, що сьогодні спостерігається "передвиборна конкуренція між двома потужними командами влади".

Нагадаємо, Рада на засіданні 7 жовтня має намір розглянути проекти постанов про адміністративно-територіальне перепідпорядкування низки населених пунктів Луганської області (проекти постанов №5115 і 5116) і антикорупційні законопроекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram