ГоловнаСуспільствоПодії

Нацгвардія заперечує загибель офіцера через неякісний бронежилет (оновлено)

Генерал-лейтенант Кривенко впевнений, що всі бронежилети проходять перевірку якості

Смертельних випадків через неякісні бронежилети серед особового складу військовослужбовців Національної гвардії не було. Про це сьогодні заявив перший заступник командувача Нацгвардією - начальник штабу генерал-лейтенант Олександр Кривенко, повідомляє УНІАН.

"Усі бронежилети, які постачають у Нацгвардію, які офіційно закуповують через тендерні процедури, вони вибірково перевіряються і відстрілюються... Поки що в нас таких фактів (неякісних бронежилетів, - ред.) не виявлено", - сказав Кривенко.

Раніше ТСН повідомила про загибель українського офіцера через неякісний бронежилет. Згідно з повідомленням, осколок снаряда пробив наскрізь шийну пластину бронежилета, яка повинна бути кевларовою.

Повідомляли про кілька таких поранень, а також про те, що правоохоронці повинні перевірити постачання бронежилетів у зону АТО.

Військові розповіли, що таких бронежилетів в армії чимало. Тому правоохоронні органи повинні перевірити "фальшиві бронежилети". Нагадаємо, напередодні в зоні АТО загинули двоє військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram