ГоловнаПолітика

Луценко готовий допомогти встановленню діалогу між Тимошенко і Порошенком

Виборці також повинні вимагати конкретних програм від кандидатів

Луценко готовий допомогти встановленню діалогу між Тимошенко і Порошенком
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер руху "Третя Українська республіка", екс-глава МВС України Юрій Луценко вважає, що кандидати в президенти Юлія Тимошенко та Петро Порошенко повинні співпрацювати з метою побудови нової системи влади.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Я примушуватиму дві команди до політичного діалогу і співробітництва", - сказав він.

Також Луценко заявив, що його участь у президентській передвиборній кампанії полягатиме в активному вимаганні від головних кандидатів на посаду глави держави конкретних планів дій з перетворення держави.

Разом з тим він зазначив, що виборці також повинні вимагати конкретних програм від кандидатів і підкреслив, що в українців є більш ніж 2 варіанти для голосування.

Луценко звернув увагу на те, що головними конкурентами в передвиборній кампанії стали два політики, які отримали популярність після "Помаранчевої революції".

"Таким чином, вимога відповідей на питання про плани кандидатів з реформування державної системи є запорукою результативних виборів замість звичної передвиборної гонки двох лідерів, які лише дають обіцянки", - зазначив лідер руху.

Нагадаємо, вибори президента відбудуться 25 травня. Центральна виборча комісія 31 березня зареєструвала Юлію Тимошенко і Петра Порошенка кандидатами в президенти.

Лідер партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР)" Віталій Кличко відмовився від участі у виборах президента на користь найбільш рейтингового кандидата Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram