ГоловнаПолітика

Кличко порадив Тимошенко відмовитися від участі в президентських виборах

Політик упевнений, що всі демократичні сили повинні йти на вибори з єдиним кандидатом

Кличко порадив Тимошенко відмовитися від участі в президентських виборах
Фото: Макс Левин

Голова партії "УДАР" Віталій Кличко радить голові ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко теж зняти свою кандидатуру на виборах президента України і підтримати Петра Порошенка.

Про це він написав у статті "Юлія Тимошенко не повинна балотуватися!", опублікованій у понеділок в німецькій газеті Bild.

"Юлія Тимошенко зробила б добре, якби також узяла на себе відповідальність і підтримала Порошенка", - наголосив Кличко, пише Укрінформ. Як підкреслив політик, "усі демократичні сили в Україні повинні йти на президентські вибори з єдиним кандидатом, щоб не побільшувати розкол країни".

"Я не хочу, щоб ця революція закінчилася так само, як і революція 2004 року", - пояснив голова "УДАРу" рішення зняти свою кандидату на президентських виборах 25 травня.

Як повідомляли, Центрвиборчком завершив прийом документів для реєстрації кандидатів у президенти України. Всього до Центрвиборчкому принесли документи 46 охочих стати головою держави, але повний пакет документів і необхідну грошову заставу в розмірі 2,5 млн гривень ЦВК подали лише 24 людини.

Нагадаємо, партія "УДАР" вирішила підтримати кандидатуру депутата Верховної Ради Петра Порошенка (позафракційний) на виборах президента і висунути лідера партії "УДАР" Віталія Кличка на мера Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram