ГоловнаПолітика

Хомутиннік безпосередньо представляє Арбузова, Клименка і "Сім'ю", - Богословська

Клюєв продовжує перебувати в центрі переговорного процесу

Хомутиннік безпосередньо представляє Арбузова, Клименка і "Сім'ю", - Богословська
Фото: Макс Левин

Позафракційний депутат Інна Богословська в бесіді з LB.ua розповіла про формування парламентської коаліції і вплив на це Андрія Клюєва.

"Є група, якої там (у коаліції. - Ред.) і близько не мало бути - група Хомутинніка. Це катастрофа. Коли я їх побачила в списку, то відмовилася входити в коаліцію. Я попереджала: не можна допустити, щоб люди, які "пиляли" бюджет, ставали членами нової коаліції. І зараз, коли Хомутиннік завів свого керівника в податкову адміністрацію, хіба потрібні ще якісь докази? Хомутиннік безпосередньо представляє Арбузова, Клименка і "Сім'ю".

Але там же не тільки Хомутиннік. Там іще Антон "Тендерний Король" Яценко. Там що не прізвище - то "радість". Це продовження торгу! Усі ці хлопці - це "любі друзі" Клюєва. Говоримо "Клюєв", маємо на увазі "Медведчук". Клюєв продовжує перебувати в центрі переговорного процесу. Виходить, що людину, яка керувала розгоном Євромайдану в ніч проти 30 листопада, ніхто не чіпає, як і його бізнес. А Тимошенко продовжує гру з Путіним", - сказала Богословська.

Інтерв'ю з екс-головою слідчої комісії ВР про "газові контракти-2009", у якому Богословська висловлює думку про скоординовані дії Тимошенко і Путіна, говорить, що Ганни Герман для неї більше не існує, а також пояснює "казус Тігіпка", читайте за посиланням нижче.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram