ГоловнаПолітика

Богословська: Отрош отримала російське громадянство і посаду голови суду в Криму

Портнов своїх людей не кидає

Богословська: Отрош отримала російське громадянство і посаду голови суду в Криму
Инна Отрош

Голова Печерського райсуду Києва Інна Отрош отримала російське громадянство і буде призначена головою суду в Ялті.

"Голова Печерського суду, повна креатура Портнова, призначена головою суду Ялти. Вона вже прийняла російське громадянство. І, за моєю інформацією, отримає високу посаду в судовій системі АР Крим", - сказала в інтерв'ю Євгенові Швецю нардеп Інна Богословська.

Варто зазначити, що офіційних підтверджень слів Богословської немає - інформацію про нові суддівські призначення в Криму не оприлюднюють. Однак кілька незалежних джерел Lb.ua вже підтверджували цю інформацію.

Крім того, в четвер увечері віце-президент Асоціації юристів України Олексій Резніков на своїй сторінці у ФБ повідомив, що має інформацію про призначення Отрош головою суду в Ялті.

Отрош звинувачували в організації неналежних умов проведення судового процесу у справі Юлії Тимошенко. На сайті Печерського суду вона досі значиться як його голова.

Варто зазначити, що, за інформацією депутата від "Батьківщини" Миколи Княжицького, екс-заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов перебуває в Росії й отримав громадянство цієї країни.

"Портнов зараз громадянин Росії і радник пана Путіна. А Писаренко сидить у сесійній залі українського парламенту і дуже активний. Хто в четвер виступав, що не можна приймати закон про люстрацію суддів? Пилипенко. Це - друга рука Портнова. Якщо Писаренко - права, то Пилипенко - ліва", - додала Богословська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram