ГоловнаПолітика

Симоненко: "Ті, хто розпускає чутки, що комуністи голосували за продаж землі, - брехуни"

На думку лідера КПУ, влада намагається скомпрометувати КПУ.

Симоненко: "Ті, хто розпускає чутки, що комуністи голосували за продаж землі, - брехуни"
Фото: www.kpu.ua

Лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що в ЗМІ спеціально запускають інформацію про те, що КПУ голосує за низку антинародних законопроектів.

Про це лідер КПУ сказав під час зустрічі з виборцями в місті Ізмаїл Одеської області, повідомляє прес-служба КПУ.

За його словами, в ЗМІ з'явилося декілька матеріалів про те, що КПУ голосувала і за законопроект про скасування мораторію на продаж землі, і за приватизацію портів.

Ба більше, під час зустрічі з лідером Компартії до нього звернулися декілька жителів Ізмаїла з проханням прокоментувати ситуацію, оскільки вони були впевнені, що КПУ голосувала за такі законопроекти.

"Комуністи завжди стояли на принципових позиціях - за те, що земля має належати українському народу, за те, що земля не повинна продаватися і щоб продовжити мораторій на продаж землі. Ба більше, я був автором одного із законопроектів про продовження мораторію", - відповів Симоненко.

Те саме, за його словами, слід сказати і про законопроект про порти. Симоненко пояснив, що комуністи виступали проти норми, яка, по суті, дозволяє здійснювати приватизацію, але не проти самого законопроекту.

Лідер комуністів упевнений, що такі ситуації виникають тому, що влада всіма силами й усілякими способами намагається скомпрометувати КПУ, популярність якої значно виросла останнім часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram